Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O şcoală din Tulcea a fost închisă temporar după ce au fost găsite neconformităţi privind utilizarea produselor biocide la dezinfecţie şi dezinsecţie

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

O şcoală din judeţul Tulcea a fost închisă, miercuri, după ce autorităţile au găsit neconformităţi privind utilizarea produselor biocide la dezinfecţia şi dezinsecţia făcute săptămâna trecută în unitatea de învăţământ. Cursurile au fost suspendate până vineri, anunță news.ro.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Tulcea a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că reprezentanţii ISJ, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Primăriei Beidaud şi administratorul firmei care a făcut dezinfecţia şi dezinsecţia la şcoala gimnazială din localitatea Neatîrnarea au constatat neconformităţi în utilizarea produselor biocide folosite în cadrul operaţiunii de dezinfecţie şi dezinsecţie realizate în 24 ianuarie.

Citește și: O nouă lovitură încasată în plin de Liviu Dragnea

"Luând în considerare recomandarea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Tulcea, de comun acord, conducerea Şcolii Gimnaziale Neatîrnarea şi inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea au hotărât suspendarea cursurilor, până vineri, 31 ianuarie”, se arată în comunicatul ISJ Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.