Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O scrisoare care conţinea o substanţă suspectă i-a fost trimisă fiului lui Donald Trump

donald trump

O scrisoare care conţinea o pudră albă suspectă i-a fost trimisă fiului candidatului republican la preşedinţia SUA Donald Trump, a informat vineri presa americană, relatează DPA. Conform testelor iniţiale, se pare că substanţa nu este periculoasă, au anunţat posturile de televiziune NBC şi ABC citând surse din anturajul lui Trump şi din cadrul poliţiei.

Potrivit informaţiilor apărute în presă, soţia lui Eric Trump, Lara, a deschis scrisoarea din care a căzut o pudră albă. Ea a contactat imediat autorităţile. Potrivit ABC, scrisoarea, care avea un timbru poştal din statul Massachusetts, conţinea un bilet în care Donald Trump era avertizat că dacă nu va renunţa la cursa prezidenţială vor fi luate măsuri mult mai serioase împotriva sa în viitor. Eric Trump s-a aflat pe scenă alături de tatăl său după victoria de marţi a lui Trump la alegerile primare din Florida.

Donald Trump, favorit în alegerile primare republicane pentru scrutinul prezidenţial din noiembrie din SUA, a atras nemulţumirea opoziţiei democrate şi chiar a moderaţilor din propriul său partid pe parcursul unei campanii controversate, mulţi acuzând retorica sa incisivă pentru ciocnirile violente de la mitingurile sale electorale, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.