Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O secţie de pediatrie a fost renovată cu ajutorul mediului de afaceri

spitale

O secţie de pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a fost modernizată cu ajutorul mediului de afaceri şi a ONG-urilor, autorităţile judeţene apreciind că unitatea de tratament pentru copii a devenit una dintre cele mai frumoase din ţară, potrivit Agerpres.

Prezent la inaugurarea secţiei renovate, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, a declarat că "Aradul este un model de colaborare, la nivel naţional, între agenţii economici, ONG-uri, biserici şi administraţie, existând nu numai o bună comunicare, ci şi o viziune comună despre ce înseamnă sprijinirea marilor proiecte ale judeţului".

Cionca a afirmat că unitatea medicală renovată este "cea mai frumoasă secţie de Pediatrie din România", iar cei prezenţi la inaugurare au spus că "seamănă mai degrabă cu o grădiniţă".

La eveniment a fost prezent şi consilierul prezidenţial Diana Loreta Păun, care a felicitat iniţiatorii proiectului.

"Proiectul acesta ar trebui multiplicat la nivel naţional. Este impresionant că într-o comunitate ca Aradul ONG-urile şi-au dat mâna cu administraţia, mediul de afaceri, bisericile, să construiască împreună ceva atât de frumos. Acest proiect poate fi caracterizat cu două cuvinte: solidaritate şi empatie, şi merită recunoştinţa tuturor autorităţilor din ţară", a spus consilierul prezidenţial Diana Loreta Păun.

ONG-urile implicate intenţionează că continue cu modernizarea Secţia ORL Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.