Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O senatoare PSD: 'E greu de înţeles ce vrea domnul Victor Ponta'

nineoclock.ro
ponta

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, consideră că gestul fostului lider al partidului, Victor Ponta, de a depune demisia în alb e "greu de înţeles".

Federovici a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că Ponta nu are nevoie de invitaţie de a participa la şedinţele partidului, în condiţiile în care foştii preşedinţi social- democraţi au acces permanent la şedinţele conducerii PSD.

Citește și: A promis că va face sex cu cei care au votat NU la referendum: Din 19 milioane, a rezolvat 400, deja / VIDEO HOT

"Nimeni nu i-a cerut demisia lui Victor Ponta. Iar noţiunea de demisie în alb e contradictorie în sine. Demisia este un act unilateral: o depui şi pleci, pentru că asta e voinţa ta, nu pentru că te dă cineva afară. Când îţi dai demisia nu contează ce vor ceilalţi. Pleci pentru că aşa vrei tu. E greu de înţeles ce vrea domnul Victor Ponta. Nu e nevoie să îl invite nimeni să participe la deciziile partidului. El are locul de onoare asigurat prin faptul că este un fost preşedinte al partidului. Putea veni oricând, dar nu a venit", a afirmat Federovici.

Pe de altă parte, liderul PSD Botoşani este convins că Victor Ponta ar trebui să îşi exprime punctele de vedere critice la adresa partidului în interiorul formaţiunii politice, nu în spaţiul public. Totodată, Federovici crede că, dacă Ponta îşi asumă apartenenţa la PSD, ar trebui să respecte deciziile majorităţii membrilor.

Citește și: STUDIU Cuplurile obeze au șanse cu până la 59% mai mici de a face copii

"Ar fi corect ca Victor Ponta să ia o decizie. Dacă vrea să fie alături de PSD va fi primit în echipa de conducere, pentru că un fost preşedinte are mereu un loc de onoare în partid. Poate veni să îşi exprime nemulţumirile în interiorul partidului, aşa cum face orice bun coleg care ţine la PSD şi nu vrea să afecteze imaginea partidului. Dacă nu îşi mai doreşte acest lucru să o spună deschis, pentru că nimeni nu îl va ţine cu forţa în partid, împotriva voinţei sale. În acelaşi timp, nu trebuie să repetăm situaţia care a fost cu domnul Mircea Geoană. Victor Ponta are locul său în PSD ca fost preşedinte al partidului. Dar atitudinea în care îţi critici public colegii, dar spui că ţii la partid este total contradictorie. Orice bun coleg care ţine la partid, îşi exprimă nemulţumirile şi critică în interior, iar apoi colegii analizează punctele de vedere, iar majoritatea decide. Iar dacă s-a luat o decizie, ea trebuie susţinută de toţi colegii, inclusiv de cei care au avut alte puncte de vedere. Asta înseamnă să fii într-o echipă şi să respecţi o majoritate', a precizat Doina Federovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.