Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O șoferiță cu o acloolemie de peste 1,07 mg/l în aerul expirat a provocat un accident teribil: o persoană a fost rănită și două mașini avariate

isu cluj
accident cluj

Două autoturisme au fost avariate şi un bărbat a fost rănit, luni, pe centura ocolitoare a Focşaniului, în urma unui accident provocat de o femeie de 49 de ani, din municipiu, care s-a urcat la volan având o alcoolemie de peste 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, relatează Agerpres.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Ministerului Sănătății: TOATE persoanele care au avut coronavirus vor putea dona plasmă

"Astăzi, în jurul orei 12,50, o femeie de 49 de ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, aflându-se sub influenţa alcoolului, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism care circula pe acelaşi sens. Ambele autoturisme au pătruns ulterior pe sensul opus, trecând peste separatorul de sens. Autoturismul condus de femeie a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism, iar al doilea autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, pe spaţiul verde. Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui conducător auto în vârstă de 45 de ani", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, imediat după producerea coliziunii, femeia a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificată în jurul orei 15,00 şi testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ceilalţi doi conducători auto au fost, de asemenea, testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Femeia a fost condusă de poliţişti la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.