Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O sponsorizare în valoare de 30.000 de euro Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin acordată de Electrica Furnizare

Electrica Furnizare
Electrica Furnizare

Electrica Furnizare acordă o sponsorizare în valoare de 30.000 de euro Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin, în vederea achiziţionării de aparatură medicală, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis marţi AGERPRES, banii vor fi folosiţi pentru achiziţia de aparatură medicală necesară pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus.

"Electrica Furnizare continuă să sprijine activ lupta împotriva COVID-19 prin acordarea unei sponsorizări în valoare de 30.000 euro Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin, fonduri care vor fi utilizate în vederea achiziţionării de aparatură medicală absolut necesară pentru îngrijirea pacienţilor afectaţi de virus.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

Considerăm că este important să susţinem sistemul medical naţional pentru a putea face faţă provocării actuale, respectiv pandemia cauzată de Coronavirus", a declarat Darius Dumitru Meşca, director general Electrica Furnizare.

Electrica Furnizare, compania de furnizare energie electrică şi gaz a Grupului Electrica, oferă serviciile sale unui număr de aproximativ 3,5 milioane de consumatori finali, atât în regim de ultimă instanţă, cât şi pe piaţa concurenţială. Societatea deţine licenţă pentru desfăşurarea activităţii de furnizare energie electrică şi gaze naturale pe întreg teritoriul ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.