Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ştire falsă, la originea indignării unui ministru pakistanez faţă de Israel

pakistan

O ştire falsă apărută pe un site neverificat l-a determinat pe ministrul pakistanez al Apărării să avertizeze Israelul că şi Pakistanul are arsenal nucelar, informează EFE şi DPA. Ştirea falsă a apărut la 20 decembrie pe site-ul awdnews.com şi conţinea o presupusă declaraţie a lui Moshe Yaalon, fostul ministru al Apărării din Israel, care ar fi ameninţat Pakistanul cu distrugerea.

Ministrul pakistanez Khawaja Asif, a recţionat fără să verifice sursa informaţiilor. "Ministrul apărării din Israel ameninţă Pakistanul cu armele nucleare presupunând că ar avea vreun rol în Siria, împotriva Daesh. Israelul uită că şi Pakistanul are un arsenal nucelar", a declrata ministrul pakistanez într-o postare pe Twitter câteva zile mai târziu. Ministerul israelian al Apărării a clarificat pe Twitter că "afirmaţia atribuită fostului ministru al apărării [Moshe] Yaalon despre Pakistan nu a fost niciodată făcută. Articolele la care se referă ministrul pakistanez sunt false".

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din Pakistan, Mukhtar Khan, a declarat pentru DPA luni că nu poate comenta pe marginea incidentului. "Nu are rost să vorbim despre ştiri false", a spus el, conform Agerpres. Pakistanul este una dintre ţările care nu recunosc statul Israel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.