Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără antreprenoare din Prahova duce felicitări și flori medicilor, asistentelor și farmaciștilor din Urlați

b365.ro
flori

O tânără antreprenoare din Prahova duce felicitări și flori medicilor, asistentelor și farmaciștilor din Urlați, ca semn de mulțumire pentru devotamentul de care dau dovadă, anunță MEDIAFAX.

Alexandra Dumitru are un magazin cu cadouri și a decis ca în această perioadă să înceapă o campanie în Urlați prin care să aducă o mică bucurie „eroilor în halate albe”.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Antreprenoarea dăruiește un buchet de flori și câte o felicitare medicilor, asistentelor medicale și farmaciștilor în semn de respect pentru că își riscă sănătatea.

„Trebuie să apreciem mai mult medicii, cei care sunt în linia întâi, care se expun. Își riscă viața și deși este obositor rezistă în spitale, departe de familii, și o fac pentru noi. Este un mic gest, ne-au mulțumit că le-am dus flori. Am dus și felicitări personalizate cu mesaje de tipul sau mesaje de mulțumire pentru ceea ce fac”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandra Dumitru.

Citește și: Tăriceanu: ‘Nu-mi dă pace un gând! Să avem neșansa unor conducători atât de ticăloși. Au știut din timp de acest virus’

Florile, frezii și lalele, au fost luate de la producătorii români. Luni, Alexandra a ajuns la medicii de familie din Urlați, asta după ce a oferit un zâmbet și flori medicilor de la Spitalul din Urlați și farmaciștilor.

De semenea, o altă inițiativă aparține unei florării din Ploiești, care oferă 1.000 de orhidee albe medicilor și asistentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.