Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără din Siria a născut la Timișoara, imediat după ce a intrat ilegal în România

observator.tv
bebelus

O tânără din Siria a născut miercuri seara într-un spital din Timișoara, unde a ajuns după ce a fost prinsă de polițiștii de frontieră că a intrat ilegal în România. Văzând că este însărcinată și acuză dureri, polițiștii au chemat Ambulanța, potrivit Mediafax.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, județul Timiș, au depistat, miercuri seara, în localitatea Soca, trei cetăţeni străini, o femeie și doi bărbați, care nu își justificau prezența în apropierea graniţei cu Serbia.

După ce au observat că femeia era însărcinată și acuză dureri, poliţiştii de frontieră au contactat serviciul medical de urgenţă, care i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului și a dus-o pe tânără la un spital din Timișoara, unde a născut o fetiță.

Citește și: Un copil şi doi adulţi au suferit arsuri în urma unui incendiu

Ceilalți doi bărbați aiu fost duși la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetățeni din Siria, având vârste de 14 și 22 de ani.

„Bărbatul adult este soțul femeii, iar minorul este verișorul său. Aceștia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, au transmis reprezentanții Poliției de frontieră.

Polițiștii fac cercetări pentru trecerea frauduloasă a frontierei, iar cele trei persoane au solicitat acordarea unei forme de protecție în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.