Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără gravidă din Ucraina a pierdut sarcina din cauza stresului şi oboselii

Twitter
gravida sarcina

O tânără din Ucraina, în vârstă de doar 17 ani, aflată în primul trimestru de sarcină, a ajuns, marţi, cu ambulanţa la Maternitatea "Buna Vestire" din Galaţi, ea pierzând însă sarcina, au anunţat reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit medicilor, starea pacientei este stabilă, ea fiind sub supraveghere la unitatea spitalicească, iar cauza probabilă a pierderii sarcinii a fost indicată acumularea de oboseală şi stres din ultimele zile.

Impresionată de cazul tinerei din Ucraina, un cadru medical de pe ambulanţa care a adus-o la maternitate, s-a întors cu îmbrăcăminte şi alimente pentru aceasta, potrivit Agerpres.

La Maternitatea din Galaţi a ajuns şi o altă gravidă din Ucraina, în vârstă de 23 de ani. Tânăra a venit la spital pentru un control, acuzând contracţii şi dureri. În acest caz, medicii au constatat că fătul este bine, iar sarcina nu se află în pericol.

Reprezentanţii Maternităţii "Buna Vestire" din Galaţi au transmis că sunt disponibili pentru a acorda asistenţă medicală atât în caz de urgenţă cât şi în regim programat tuturor femeilor din Ucraina care vor avea nevoie, programări putând fi făcute şi telefonic, la numărul 0236.413.131.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.