Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tânără reclamată răpită a fost găsită de poliţişti acasă, dormind

cotidianul.ro
112

O minoră a sesizat poliţia prin numărul unic 112 că verişoara sa fost răpită pe strada Oborului din municipiul Baia Mare, însă în urma cercetărilor întreprinse de Poliţia Municipiului Baia Mare s-a constatat că persoana presupus răpită dormea acasă, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, poliţiştii băimăreni au întreprins de îndată activităţi de investigare şi căutare şi, la scurt timp de la sesizare, au reuşit să identifice apelanta, pe strada Grănicerilor din municipiul Baia Mare.

Citește și: Un tânăr a fost lovit în cap de un obiect ce pare a fi glonţ, la circa 2 kilometri de Poligonul Târgu Cărbuneşti

"S-a constatat că a fost vorba de o minoră în vârstă de 9 ani care a sesizat răpirea verişoarei ei. Tânăra reclamată ca fiind răpită, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită de poliţişti dormind la domiciliul ei", a menţionat Cecilia Grozavu. 

Potrivit aceleiaşi surse, pentru nesupravegherea minorei, tatăl acesteia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.