Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O telenovelă desfășurată pe străzile Aradului s-a terminat la Poliție: Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce s-au bătut din cauza unei femei

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Jandarmii din Arad au intervenit pentru aplanarea unui conflict în care au fost implicați doi bărbați și o femeie. Scandalul ar fi izbucnit după ce soțul femeii ar fi văzut că aceasta și celălalt bărbat intenționau să urce într-un taxi, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Arad, scandalul a avut loc vineri seara în zona Boul Roșu și a fost sesizat prin numărul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de jandarmi și unul al Poliției locale. Aceștia au solicitat și intervenția unei ambulanțe, după ce au constatat că unul dintre bărbații implicați în scandal avea nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit jandarmilor, din primele verificări reise că scandalul a izbucnit după ce soțul femeii a văzut-o pe aceasta că intenționează să urce într-un taxi împreună cu celălalt bărbat. Soțul femeii a devenit violent și l-a lovit cu pumnii și picioarele pe celălalt bărbat.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

„În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbați intenționau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Cei doi bărbați vor fi cercetați în continuare de polițiști pentru loviri și alte violențe și distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.