Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O treime dintre pacienţii din Sibiu cu COVID-19 au fost deja vindecaţi şi externaţi din spital

futurecdn.net
coronavirus

O treime din pacienţii cu COVID-19 din judeţul Sibiu sunt vindecaţi şi externaţi din spital, ceea ce înseamnă aproape o sută de cazuri, a declarat joi, prefectul judeţului, Mircea Creţu.

"Împreună cu autorităţile şi cu cetăţenii am reuşit să depăşim, spun eu bine, această situaţie de până acum, drept dovadă aş aduce cifrele care, în contextul pandemiei, le avem la nivelul judeţului Sibiu. De la începutul pandemiei avem aproximativ un număr de 300 de cazuri, din care, spre bucuria noastră, aproape o sută sunt deja vindecate şi sunt externate aceste persoane din spital", a spus prefectul Mircea Creţu, invitat la şedinţa online a consilierilor municipali din Sibiu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scandalos! Un cunoscut medic acuză abuzuri ale Poliției! ‘Umilință și lipsă de politețe la adresa seniorilor’

Potrivit sursei citate, în judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost efectuate un număr de 2.161 de teste, fiind depistate 297 de persoane infectate, din care 18 au decedat, iar 93 s-au vindecat şi au fost externate din spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.