Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tribună a stadionului echipei Atalanta Bergamo va rămâne închisă în timpul următorului meci din cauza scandărilor rasiste de la partida cu Juventus

facebook.com
Serie A

O tribună a stadionului echipei Atalanta Bergamo va rămâne închisă în timpul unui meci, după ce au fost proferate insulte la adresa atacantului sârb al echipei Juventus, Dusan Vlahovici, potrivit sancţiunii adoptate, marţi, de Liga italiană de fotbal.

Vlahovici care a marcat al doilea gol al victoriei cu 2-0 pentru bianconeri, a fost ţinta mai multor insulte la finalul meciului din partea a circa "80% din cei 9.000 de ocupanţi" ai tribuneii nord a stadionului Gewiss, potrivit procesului-verbal de decizii al Comisiei de Disciplină, conform News.ro.

Strigătele au fost repetate în ciuda intervenţiei jucătorilor Atalantei şi a "fluierăturilor de dezaprobare din partea restului publicului", a adăugat raportul.

Vlahovici, iritat de insultele repetate, fusese avertizat pentru că i-a redus la tăcere pe fanii din Bergamo după ce şi-a sărbătorit golul, pe care l-a marcat cu un şut la colţul scurt în prelungiri (90+9). Coechipierul său brazilian Alex Sandro ceruse "o lege mai dură" împotriva manifestărilor de "rasism".

Incidentele rasiste sunt frecvente pe stadioanele din Italia. Fanii echipei Juventus au fost protagoniştii unor strigăte rasiste la adresa lui Romelu Lukaku în timpul unui meci din Cupa Italiei, la începutul lunii aprilie. Internaţionalul belgian a fost eliminat în urma acestui meci, cu un al doilea avertisment pentru ceea ce s-a considerat a fi o celebrare provocatoare a unui gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.