Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O turmă de porci mistreți a distrus cocaină în valoare de 20.000 de euro, ascunsă de traficanții de droguri într-o pădure din Italia

getty
cocaina

O turmă de porci mistreți a descoperit și distrus o cocaină în valoare de 20.000 de euro, ascunsă de traficanții de droguri într-o pădure din Italia, potrivit autorităților, informează postul Fox News, citând presa locală, potrivit Mediafax.

Porcii mistreți au scos la suprafață pachetul sigilat în care se aflau drogurile, răspândind conținutul într-o pădure de lângă localitatea Montepulciano din Toscana.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu a LUAT FOC după anunțurile lui Cîțu: Asta este o prostie. Domnul Cîțu nu știe ce atribuții are ca ministru

Poliția a aflat despre acest lucru în urma interceptării conversațiilor între traficanții de droguri (un italian și trei albanezi), care se plângeau de pagubele produse de porcii mistreți. Cei patru suspecți au fost arestați, doi fiind plasați în arest preventiv, iar doi în arest la domiciliu, relatează publicația Il Tirreno.

Drogurile fuseseră aduse din Perugia, iar cei patru suspecți au reușit să vândă lunar aproximativ 2 kilograme de cocaină, obținând între 90 și 120 de dolari pe gram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.