Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O vedetă TV susţine că prietenii lui Ponta au încercat să-i cumpere tăcerea

televizor tv

Victor Ponta primeşte încă o scrisoare deschisă în care este acuzat, printre altele, că şi-a pus prietenii să cumpere tăcerea unei jurnaliste. Vedeta Realitatea TV Emma Zeicescu scrie pe blogul personal un articol intitulat "Nu se simte, Victore!", în finalul căruia lansează acuzaţia gravă.

"Draga Victor, nu vreau sa te supar, cred ca ai multe pe cap, dar nu mai pot sa rabd. M-am hotarat sa-ti scriu dupa ce am alimentat. Te-am vazut in televizorul din benzinarie, in timp ce ma gandeam cati bani dau pe combustibil in fiecare luna. Tu n-aveai cum sa vezi, priveai in fata, cu atentie, nu cumva sa te impiedici in timp ce urcai scarile de la DNA. Te inteleg. Nu e cea mai frumoasa zi a ta. Dar vreau sa te intreb ceva? Tu chiar ne iei de prosti? Si nu m-ar deranja daca ai face-o, dar o faci pe banii nostri! Cum s-ar spune ti-ai dat demisia din PSD. Stai, ca de fapt…e doar o retragere temporara. Asa si? Nu vrei sa afectezi imaginea partidului. Care imagine, care partid? Nu ti-a pasat de imagine cand l-ai salvat pe Sova? Tu si partidul. Stiai atunci ca de fapt te salvai pe tine. Atunci n-a contat partidul. Acum te-ai uitat in oglinda si duminica pe inserat, ne-ai anuntat ca pleci. Temporar. Uite cum facem… Noi, romanii care platim zi de zi, noi nu traim temporar. Noi traim zi de zi. Si noi ne impiedicam, azi de un impozit pe venit, maine de o factura, peste o saptamana de un sistem nefunctional. Si cand ne impiedicam ne apuca groaza. Stii, noi n-avem imunitati. Si n-avem nici partid care sa ne scape. Noi ne privim copilul in ochi si speram sa rezistam pana la finalul lunii. Ti-o spune asta un om care inca se mai descurca. Si totusi tu nu auzi, nu vezi si nu simti. Ce nu cunosti, nu te afecteaza! Asa ca da-mi voie sa ma lamuresc. De ce ramai premier? Si daca vei fi pus sub control judiciar ce faci? Si nu, nu imi arunca in fata cifre, nu-mi spune tu ca economia e pe plus si ca ne asteapta vremuri bune. Nu se simte, Victore! Nu se simte!

Eu nu mai am rabdare cu tine, nu mai am rabdare cu niciunul din apropiatii tai si cu toti politicienii care se bat in piept pentru interesul national si guvernari cu lapte si miere. Nu mai am rabdare nici cu opozitia asta impotenta, stai linistit. „Nu vreti sa facem politica in alta parte, nu la DNA?” Intrebi corect, draga Victor. Oare nu intelegi de ce noi vrem ca voi sa faceti cu adevarat politica si sa nu mai ajungeti la DNA? Adica, sa-ti fac eu traducerea, sa nu mai furati. E prea complicat? Te-as mai intreba cate ceva, dar mi-e ca iar o sa primesc vreun telefon. Sa ma mai caute vreun prieten de-al tau, sa ma intrebe … cat costa tacerea mea. Stai linistit, nu toata lumea tace la comanda!", scrie Emma Zeicescu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.