Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O zi din viata Elenei Udrea in arest. Detalii inedite de la prietenii ei

Prietenii Elenei Udrea o viziteaza des pe aceasta de cand este in arest la domiciliu. Acestia au stat de vorba cu presa pentru a le dezvalui care este starea de spirit a Elenei Udrea si cum arata o zi din viata acesteia in arest.

Dupa sapte zile in arestul Politiei Capitalei, Udrea s-a bucurat sa se intoarca acasa insa nu si-a gasit prea usor linistea. Are probleme cu somnul, insa prezenta mamei sale o ajuta mult, spun prietenii.

Udrea se culca tarziu si se trezeste la primele ore ale diminetii, face gimnastica, se ocupa de treburi casnice si sta la curent cu toate stirile - fapt demonstrat si de reactiile rapide de pe Facebook, la orice informatie noua.

"Elena este foarte matinală. Se trezeşte dimineaţa la ora 5, cel mult 6. Face sport, apoi munceşte prin casă, ascultă muzică. Nu scapă nicio ştire de la televizor şi din ziare. Mama ei îi găteşte tot ce îi pofteşte inima. De pildă, i-a făcut sarmale, de care îi era foarte dor. Din fericire, are prieteni adevăraţi care au vizitat-o. Cu toate acestea, reuşeşte să adoarmă abia după miezul nopţii", a spus un prieten pentru click.ro.

"Elena Udrea este mult mai liniştită de când a fost eliberată din arest. Şi speră că tot coşmarul se va termina în curând. Chiar dacă nu este foarte comod să stai numai în casă, măcar eşti la tine acasă, poţi să-ţi primeşti prietenii. Nu are voie să scrie pe Facebook, dar o voi face eu şi avocatul. Momentan, cartea pe care doreşte să o scrie a spus-o deja la DNA. Se simte bine, şi-a revenit, a început să se odihnească. O mai apasă gândurile, însă noi prietenii suntem alături de ea, mama ei la fel, o ajutăm să depăşească momentul", a spus Ruxandra Dragomir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.