Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii cu vârste între 20 şi 40 de ani contribuie, uneori involuntar, la răspândirea coronavirusului, este de părere OMS

oms

Organizaţia Mondială a Sănătăţii este îngrijorată de faptul că răspândirea epidemiei de coronavirus este cauzată tot mai mult de persoane cu vârste între 20 şi 40 de ani, care ar putea să nu ştie că sunt infectate. O oficialitate din cadrul OMS a declarat că această tendinţă reprezintă un risc evident pentru alte segmente de populaţie, inclusiv vârstnicii. Epidemiologul Maria Van Kerkhove a declarat că, în aceste condiţii, este necesar un mesaj mai ferm şi mai clar:

Citește și: Structura noului an școlar se modifică: Deja am gândit acest lucru

„Toţi dorim să revenim la ceea ce era în mod obişnuit considerat normal, dar cred că trebuie să ne asigurăm că mesajele care sunt transmise, mai ales tinerilor, mai ales copiilor şi tinerilor adulţi, să le spună clar că nu sunt invincibili faţă de virus. Acest mesaj nu trebuie să îi sperie pe oameni, ci urmăreşte să îi avertizeze că se pot infecta şi că există unii oameni, chiar tineri, care rămân cu sechele grave”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.