Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii de știință din Franţa au descoperit alimentele care afectează aspectul fizic al omului

blog.elefant.ro
mancare mic dejun

Oamenii de știință francezi au descoperit care dintre alimente afectează aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știință francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la această concluzie neașteptată a ajuns cercetătorii francezi de la Universitatea din Montpellier, care a efectuat un studiu; rezultatele căruia au fost publicate de revista PLOS One, informează Rador Radio România.

Experții au selectat un grup de voluntari - 104 persoane, bărbaţi şi femei, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care au participat la acest experiment.

Acestora li s-au oferit două opțiuni de mic dejun, în fiecare zi: una bogată în carbohidrați rafinați (dulciuri, alimente procesate) și cealaltă săracă în carbohidrați rafinați.

La două ore după masă, oamenii erau fotografiați în aceleași împrejurări şi condiții.

Ulterior, imaginile erau evaluate de reprezentanții grupului special, în funcție de criteriile de atractivitate generală.

Rezultatele

Rezultatele experimentului au demonstrat că participanții la studiu, care au consumat alimente cu un indice glicemic ridicat la micul dejun, au fost evaluați ca fiind mai puțin atractivi, comparativ cu cei care au consumat alimente cu un indice glicemic scăzut. Ba mai mult, efectul acesta a fost sesizat indiferent de sex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.