Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii dintr-o localitate din Bistrița-Năsăud au fost înfricoșați: un urs le-a atacat animalele; a mâncat doi porci și apoi a fugit

Ursuleț

Un urs a ucis doi porci și a distrus o anexă, miercuri seară, în localitatea Cușma din județul Bistrița-Năsăud. Incidentul a avut loc miercuri seara și a fost anunțat printr-un apel telefonic la 112. O femeie extrem de speriată a cerut ajutor spunând că un urs a intrat în curtea locuinței și îi atacă animalele, relatează Mediafax.

Spre locul indicat a pornit imediat un echipaj de jandarmi. Între timp au fost anunțați reprezentanți ai Primăriei Livezile, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție Județean, Agenției pentru Protecția Mediului, Gărzii Forestiere, Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud, precum și ai Ocolului Silvic Bistrița.

Ursul a produs pagube materiale - a omorât doi porci, a avariat o anexă gospodarească - și a plecat din zonă.

Citește și: VIDEO - Un cântăreț celebru din Marea Britanie a murit: a făcut senzație în SUA și în Regat cu trupa Bay City Rollers

„Rugăm cetățenii care locuiesc în zone frecventate de urși să manifeste o atenție deosebită în această perioadă și să anunțe imediat autoritățile în momentul în care observă animale sălbatice în apropierea locuințelor”, transmite Prefectura Bistrița-Năsăud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.