Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii legii dau o nouă lovitură: Administratorii unor firme, cercetaţi pentru evaziune de milioane

judecator (1)

Administratorii unor firme din Slatina care au ca obiect de activitate operaţiuni cu metale feroase şi neferoase au fost duşi joi la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, audierile fiind efectuate într-o cauză privind infracţiuni economice cu un prejudiciu de 3,2 milioane lei.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Olt, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi de ordine publică au efectuat joi 12 percheziţii domiciliare în Slatina, într-o cauză ce vizează infracţiuni economice. La percheziţii au fost ridicate documente de evidenţă contabilă şi mijloace de stocare a datelor şi cinci persoane au fost conduse la audieri. Persoanele respective sunt bănuite că în perioada 2008 - 2015, "în calitate de administratori şi asociaţi ai unor societăţi comerciale, din municipiul Slatina, având ca obiect de activitate operaţiuni cu metale feroase şi neferoase, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii achiziţii fictive de la alte opt societăţi comerciale, în scopul rambursării ilegale de TVA", se arată în comunicatul IPJ Olt.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat la 3,2 milioane lei, sumă reprezentând TVA şi impozit pe profit. La percheziţii au participat 35 de poliţişti, iar acţiunea s-a derulat cu participarea unor jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt, spune Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.