Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Băsescu știu cine va fi prezidențiabilul PSD: Liviu Dragnea nu va candida

Agerpres
psd picioare

Președintele PMP Eugen Tomac a afirmat, duminică pe Facebook, că țara noastră a împrumutat peste 11 miliarde de euro, în ultimele 11 luni, iar în acest context va fi interesant cum va proceda Eugen Teodorovici, prezidențiabilul și "ministrul discotecă", în campania electorală.

Citește și: Ecaterina Andronescu, lovitură pentru Klaus Iohannis: PSD vine cu propria versiune a României Educate

"Teodorovici, prezidențiabilul de minus 11 miliarde În ultimele 11 luni, România a împrumutat peste 11 miliarde de euro, mai mult decât împrumutam în plină criză economică. Tot 11 este și numărul de luni rămase până la alegerile prezidențiale. Va fi interesant să vedem o campanie electorală pentru președinție cu ministrul discotecă în arenă", a scris Eugen Tomac, duminică pe Facebook.

Acesta a adăugat că PSD, cu un astfel de ministru cu "gândire tip Iliescu" va ajunge să își lanseze campania nu pe Arena Națională, cu într-un club de fițe din Capitală.

"Însă cu o gândire de tip Iliescu, suficient de îngustă încât să propună îngrădirea dreptului la muncă a cetățenilor români din statele UE, mai degrabă va fi una rușinoasă. 2019 va fi anul marilor schimbări, cu un PSD care își va lansa campania nu pe Arena Națională, ci la vreun club de fițe din București. Ăsta e nivelul", a conchis Tomac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.