Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oamenii lui Victor Ponta propun o măsură extremă: amânarea ratelor la bănci, din cauza coronavirusului

Facebook
victor ponta

Pro România, partid condus de Victor Ponta, propune o modificare legislativă prin care românii să aibă o perioadă de grație de 90 de zile pentru a-și plăti ratele la credite. Din cauza faptului că mulți cetățeni nu vor mai merge la muncă, este posibil să nu mai aibă fondurile necesare pentru a plăti ratele la bănci.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa diasporei: Nu suntem egali! Când vă pișați pe noi eram egali?

”PRO România continuă seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO România vor propune modificări legislative în sensul amânării plății ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

“Pe durata epidemiei, cetățenii trebuie să beneficieze de o perioadă de grație de 90 de zile. În caz contrar, băncile se vor trezi cu mai bine de jumătate din debitori care nu-și vor mai putea plăti ratele. Trecem printr-o criză fără precedent, ale cărei consecințe economice vor fi mai dramatice decât ceea ce am văzut în 2009-2010. Este datoria statului să sprijine categoriile vulnerabile”, a declarat Victor Ponta, președinte PRO România.

Tot astăzi, PRO România a propus o măsură în beneficiul companiilor din domeniul HORECA, respectiv sistarea plății impozitelor și contribuțiilor pentru salarii până la data de 1 septembrie 2020. În România sunt peste 300.000 de angajați în turism și servicii de alimentație publică. Fără intervenția statului, companiile din domeniu riscă blocarea activității, concedieri masive și chiar faliment.

Reamintim faptul că președintele PRO România, Victor Ponta, a propus, luni, zece măsuri de combatere a efectelor epidemiei de coronavirus. Patru dintre acestea au fost implementate de Guvern în ultimele zile.”, arată Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.