Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Gheorghiu, fondatoare a Asociației Dăruiește Viața, îl ironizează pe Raed Arafat: 'Revolta este doar în capul nostru'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Oana Gheorghiu Carmen Uscatu dăruiește viață

Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii Asociației Dăruiește Viața, susține că tragedii precum cele de la Colectiv, Piatra Neamț și Matei Balș se întâmplă deoarece oamenii sunt pasivi. Revolta este doar în capul nostru, spune Gheorghiu.

Oana Gheorghiu a scris mesajul după producerea tragediei de la Matei Balș și a amintit despre accidentele de la Siutghiol și Colectiv.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

„Așa e, REVOLTA E DOAR ÎN CAPUL NOSTRU. Pentru că acolo am decis noi s-o ținem. Au murit oameni în Apuseni. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Siutghiol. Ne-am revoltat în capul nostru. Au murit oameni la Colectiv. Au murit în spitale, răniți din Colectiv, din cauza ambiției de a nu-i duce afară, pentru că avem de toate. Ne-am revoltat în capul nostru”, scrie în mesajul fondatoarei Asociației Dăruiește Viața.

Oana Gheorghiu vorbește și despre investițiile ineficiente făcute în sistemul medical.

Citește și: Daniel Suciu, deputat PSD: ‘Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar și pe domnul Tătaru’

„Se strică avioane și elicoptere care transportă pacienți grav. Ne revoltăm în capul nostru. S-au plătit în avans 4.000.0000 de euro fără a mai primi vreodată echipamentele medicale. Ne-am revoltat? Măcar în capul nostru am făcut-o? S-au achiziționat zeci de camioane, de așa-zisă terapie intensivă, imposibil de folosit iarna și pe termen lung. Nici măcar în capul nostru nu ne-am revoltat. Acceptăm, mergem mai departe și sperăm mereu că nouă nu ni se poate întâmpla nimic așa de rău. Câțiva se revoltă. Prea puțini pe bune, cei mai mulți în capul lor”, mai spune Oana Gheorghiu.

Citește și: Dacian Cioloș: ‘Trebuie asumată situația ca atare și reformat sistemul fără milă’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.