Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ciutacu sare în apărarea tinerei cu sparanghel din Piața Victoriei: 'Dacă arunca pungi cu pișat în jandarmi pe 10 august, era eroină'

Foto Facebook
oana lovin fata sparanghel

Vedeta TV Victor Ciutacu sare în apărarea Oanei Lovin, fata cu sparanghelul de la protestul din Piața Victoriei, despre care s-a spus că a făcut videochat și ar fi o apropiată a PSD.

"Fata asta, care a adus sparanghelu-n altarul protestelor de dreapta din Piața Victoriei, a fost transformată în noul dușman colectiv pe care au scuipat abundent hoardele haștagiene. Iar leprelor propagandei le-au fost livrate informațiile vitale că prestează la videochat și a cotizat la (cred) campania electorală a Vioricăi Dăncilă. Așa, și? A spus ceva nereal aici sau în oricare alt filmuleț postat pe fb? N-are dreptul să gândească și să se revolte? Drepturile astea sunt valabile numai pentru ăia care-l înjură pe Liviu Dragnea și-l scot vinovat pentru orice și când e-n pușcărie? Dacă dădea banii la Nicușor Dan sau la Vlad Voiculescu, era un munte de civism? Dacă se tăvălea prin față pe la Colectiv, era zeiță și conștiință. Dacă arunca pungi cu pișat în jandarmi pe 10 august, era eroină.

Citește și: Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

În țara asta prost făcută, o minoritate cu gura mare confiscă, în numele luptei cu ciuma roșie și, prin extensie, cu marele dușman colectiv Rusia, țară căreia i se rupe la propriu de noi, tot ce se poate, de la dreptul la protest, până la libertatea de gândire și de asociere. Dacă fata și-ar fi încărcat producțiile erotice pe pornhub cu acces free, poate că masturbaționiștii ăștia cu sexualitate incertă ar fi fost olecuță mai indulgenți. Cât despre ipocrizia pe care i-o scot pe nas toți năimiții, să nu mă apuc eu să vorbesc sau să scriu din ce îmi amintesc la prima mână.

Dar se pare că nu are rost să mă apuc să scormonesc prin sertarul cu amintiri nepieritoare. Fiindcă, încă o dată, totul s-a rezolvat; printr-o manieră infailibilă. “Public shaming” îi zice pe intelectualeză, “făcut de rușine” în piața publică, pe la noi, la țară. Exact asta i s-a întâmplat Oanei Lovin, fata cu sparanghelul din Piața Victoriei, scoasă rapid pe tușă printr-un exercițiu de manual. Menit să arate că EI dețin controlul, că EI stau cu curu’ pe secretele sensibile din viața oricui, că EI decid cine și când e compromis, că EI au și instrumentele necesare. Așa că i-au ars rapid aripile întinse.

Citește și: ‘Fata cu sparanghelul’, bani pentru PSD? Suma pe care ar fi băgat-o în campania social-democraților

Pentru majoritatea, a rămas o bagaboantă care se freacă noaptea pe webcam și le ia banii obsedaților, iar ziua face pe credincioasa și susținătoarea familiei tradiționale. Pentru o minoritate extremă în căutare de eroi din întâmplare, este (încă, pentru o vreme) noua Ioana D’Arc, gata să se sacrifice pentru binele țării și al norodului. Rapid și eficient, băieții veseli au băgat spaima atât în ea, cât și în puținii din juru-i care se autoiluzionau că au ceva de spus și că vocile lor contează. Brusc, aproape toți au treabă sau sunt indisponibili la eroism. Iar cei care își închipuiau că-s semeți și făloși, că se iau în piept cu regimul și că fac numai ce-i taie pe ei capul au priceput de vorbă bună să-și vadă lungul nasului. Că, dacă nu, o să-și vadă numai vârfurile pantofilor. End of story…

P.S. Nu ieșirea în stradă a câtorva zeci/sute de oameni le-a dat foc, ci ștampila sparanghelului pusă în fruntea Înaltului. Imaginea asta rămâne", a scris Victor Ciutacu pe blogul personal, ciutacu.ro.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.