Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURPRIZĂ în handbal: Oana Manea revine în activitate şi a semnat cu Rapid

Oana Manea

Oana Manea (36 de ani) se întoarce pe terenul de handbal, la doi ani după ce şi-a anunţat retragerea din activitate. Fostul căpitan al naţionalei şi câştigătoarea trofeului Ligii Campionilor în 2016, a ales să meargă la Rapid, a anunţat clubul giuleştean.

Pivotul a jucat 12 ani la Oltchim Râmnicu Vâlcea ( 2001-2013), la Krim Ljubliana (2013) şi 5 ani la CSM Bucureşti (2014-2019). Are 12 titluri de campioană naţională, 4 Cupe şi 4 Super Cupe ale României.

Este fostă componentă de bază a echipei naţionale pentru care a evolut în 193 de meciuri şi a marcat 433 de goluri. A participat la 5 Campionate Europene (medalie de bronz în 2010) si 3 Campionate Mondiale (medalie de bronz în 2015).

"Handbalul este în sângele ei, de aceea Oana îşi doreşte să revină cât mai repede la forma care a consacrat-o şi să lupte pentru culorile alb-vişinii. Bine ai venit şi mult succes, Oana!", a anunţat clubul giuleştean.

Manea (36 ani) va purta tricoul cu numărul 22 la Rapid.

Rapid le-a mai adus pentru sezonul viitor pe spaniolele Alicia Fernandez Fraga (centru) şi Marta Lopez Herrero (extremă dreapta), ambele de la SCM Râmnicu Vâlcea, portarul Denisa Dedu şi interul stânga Gabriela Perianu, ambele de la CSM Bucureşti, pivotul spaniol Ainhoa Hernandez Serrador (Zubileta Evolution Zuazo), interul dreapta angolez Azenaide Danila Jose Carlos (Podravka Koprivnica) şi interul stânga Sorina Tîrcă (Corona Braşov).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.