Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Mizil dă cărțile pe față: Spune ce a făcut Marian Vanghelie

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a dat cărțile pe față și a vorbit despre ce a făcut Marian Vanghelie în campania electorală pentru europarlamentare. Mizil a vorbit despre semnăturile despre care edilul Sectorului 5 spune că le-a strâns pentru Mircea Diaconu.

Citește și: EXCLUSIV - Mircea Diaconu, reacție la anunțul lui Vanghelie că i-ar fi strâns semnături

”Nu știu ce s-a întamplat cu semnăturile. Sunt foarte mâhnită. Știu că Marian a strâns semnături pentru Mircea Diaconu, le-am văzut și eu. Marian îl aprecia foarte mult pe domnul Diaconu. S-a sfătuit cu mine și i-am spus: da, ajută-l pentru că acest om are nevoie de aceste semnături. Le-am văzut personal, am văzut dosarele cu ochii mei”, a explicat Oana Mizil.

Totodată, iubita lui Marian Vanghelie a precizat că niciodată nu au fost stânse semnături pentru candidatura Elenei Băsescu.

”Niciodată nu a fost vorba despre semnături pentru doamna Elena Băsescu. De multe ori Marian îmi spunea ce face în zona politică pentru că, fiind și eu în politică, îmi dădeam cu părerea. Știu că atunci când se mergea pe teren, oamenii, dacă ne apreciau pe noi, așa cum îl apreciau și pe domnul Diaconu, semnau”, a spus Mizil.

”Marian, uman și din respect pentru activitatea profesională a lui Mircea Diaconu, a vrut să îl ajute, a vorbit cu el la telefon și de la mine de acasă”, a mai precizat Oana Mizil.

Aceste precizări vin în contextul în care primarul Sectorului 5 a afirmat, joi, în instanță, că semnăturile pentru campania de europarlamentare se strângeau pentru Mircea Diaconu, și nu pentru Elena Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.