Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stancu dezvăluie legăturile ministrului Muncii cu Darius Vâlcov

oana stancu

Noi bătăi de cap pentru premierul Dacian Cioloş. Unul dintre oamenii cheie din guvernul său are legături cu primăria penalului Darius Vâlcov. Oana Stancu de la Antena 3 spune totul.

Oana Stancu a prezentat ce legături există între ministrul Muncii Dragoș Pîslaru și Primăria Slatina, în vremea în care era condusă de Darius Vâlcov. Este vorba despre povestea firmei celor trei miniștri, GEA Strategy & Consulting SA, firmă abonată la contracte cu statul. Deși ministrul Dragoş Pîslaru a declarat că a renunțat pe 13 mai 2016 la acțiunile sale la această firmă, în favoarea unei persoane fizice, fără să o numească, potrivit actelor oficiale el nu a părăsit nici firma şi, după cum se va vedea în continuare, nici partenerii din firmă.

Citeşte şi: Statistica îl contrazice pe Nicușor Dan: Ce s-a întâmplat, cu adevărat, la Sectorul 1

Mai mult, odată cu venirea sa la Guvern, Dragoș Pîslaru a adus-o cu el şi pe asociata sa, Elena Botezatu, care lucrează acum la Cancelaria primului-ministru, dar și la GEA Strategy & Consulting SA. Potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, dar şi declaraţiilor de avere şi de interese completate şi publicate de Dragoş Nicolae Pîslaru, la momentul în care a fost numit în funcţia de consilier în cadrul Cancelariei primului-ministru Dacian Cioloş, în decembrie 2015, actualul ministru al Muncii era acţionar în cadrul societăţii GEA Strategy & Consulting SA, companie înfiinţată într-un apartament din zona Kiseleff, la sfârşitul anului 2006.

Citeşte şi: Românii din Marea Britanie încasează o nouă lovitură: Ce li se întâmplă după Brexit

Compania a avut inițial şapte asociaţi: Daniel Dăianu, Florin Vasile Cîţu, Valentin Cojanu, Laurian Lungu, Bianca Adriana Păuna, Dragoş Nicolae Pîslaru și Liviu Voinea. În 2011, din acţionariatul firmei dispar Liviu Voinea intrând însă, în firmă, o anume Elena Botezatu, mai spun cei de la Antena 3.

Citeşte şi: Anunțul specialiştilor: Ce păţeşti dacă înghiţi guma de mestecat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.