Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stancu, neiertătoare: E o cucuvea a carierei politice a adversarului

oana stancu

Jurnalista Oana Stancu de la Antena 3 face o analiză dură a propunerilor pe care le oferă PNL. Ea lansează și o provocare pentru Alina Gorghiu, căreia îi cere să nu mai fie ”o cucuvea a carierei politice a adversarului”.

Citește și: Atacată din Diaspora, Carmen Iohannis e apărată de un mare actor: Rețeta s-a tăiat

”Moțiunea de cenzură, solicitarea demisiei premierului în fiecare zi, complicitatea cu președintele țării în blocarea acțiunilor Guvernului poate că sunt practici normale în opoziție. Ceea ce mi s-ar părea elementar însă pentru funcționarea corectă a relației cu cetățenii pentru care dorești să preiei răspunderea de la cei care o dețin acum ar fi formularea unei oferte electorale clare, transparente: “Stimați cetățeni, dorim să-l dăm jos pe Ponta pentru că e corupt și prost administrator al banului public și să-l punem pe Predoiu că e mai bun.

Citește și: Anunțul care ZGUDUIE România: Victor Ponta va DEMISIONA

Pe lângă el vom veni cu cutare la finanțe, cutare la sănătate, cutare la învățământ și vom face asta și astălaltă”. “Cutare” aceștia sunt extrem de importanți atunci când înaltele tale fețe de la conducere pot fi mult mai corupte decât Ponta. Să vorbim despre Boc cel care a creat prin ordonanțe mafia de la ANRP și i-a dat banii pe care să-i fure? (Doamna Gorghiu refuză să spună dacă va fi susținut pentru o nouă candidatură la Cluj. Așteaptă să vadă dacă vrea el să mai candideze).

Citește și: Klaus Iohannis a pierdut un proces cu un jurnalist

Să vorbim de prim-vicepreședintele Andreea Paul care cerea banii pentru evaluatorii ANRP (adică și pentru soțul său) când vreo patru (până acum, doar) stau la pușcărie pentru că au umflat evaluările cu 62 sau 84 de milioane de euro? Despre alt prim-vice, Liviu Negoiță? Să vorbim despre Anca Boagiu cu Neluțul ei Iordache sau alți asfaltatori fără de asfalt lăsat în urma miliardelor încasate? Despre Duță? Flutur sau Petrache sau Chiliman sau Scripcaru? Despre Roberta? Toți aceștia sunt lideri ai noului PNL, cu funcțiile cele mai importante în conducerea partidului. Poate că nu toți vor fi miniștri.

Citește și: Diaspora o atacă pe Carmen Iohannis! Scrisoarea distrugătoare pentru Prima Doamnă

Nu va fi Boagiu, va fi Nazare, ca și data trecută. Sau un alt Nazare. Dar la butoanele politice tot Boagiu, tot Blaga, tot Vass. Cu vechiul și unsul Predoiu în frunte. În locul acestor necesare răspunsuri sau a necesarei curățenii în propria ogradă, doamna Gorghiu anunță în fiecare zi decesul carierei politice a lui Ponta, comentează cuțitele lungi din PSD, înșiră pe Facebook asemănările cu “Urzeala tronurilor”. Cred cu tărie că un lider al opoziției trebuie să fie mai mult decât o cucuvea a carierei politice a adversarului!”, scrie Oana Stancu pe jurnalul.ro

Citește și: Un senator care ascunde veniturile soției a primit o moștenire FABULOASĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.