Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Zăvoranu vrea întâlnire cu Laura Codruța Kovesi: Iată pe cine vrea să toarne la DNA

Oana Zăvoranu vrea întâlnire cu Laura Codruța Kovesi! Ea cere ajutorul procurorilor anticoruptie. Actrita se plange ca ar fi fost victima unor escrocherii ce au avut ca tinta compania mostenita de la mama ei, Marioara Zavoranu.

Oana Zavoranu a amenintat inca de la sfarsitul saptamanii trecute ca va ajunge la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), pentru a face un denunt legat de felul in care compania mostenita de mama ei ar fi fost extorcata de fonduri, ea sustinand ca este victima unor operatiuni ilegale.

Deocamdata insa, nu este foarte clar la ce infractiuni face referire Zavoranu. Cert este ca cere ajutorul procurorilor anticoruptie, deoarece, spune ea, exista temeri ca aceasta companie ar fi devalizata si implicata in operatiuni nelegale, iar victima ar fi chiar ea. Saptamana trecuta a declarat ca ar fi fost tinta unui atac mai putin obisnuit: s-ar fi spart geamurile de la sediul firmei, de unde s-ar fi sustras mai multe acte. Din ceea ce a declarat pana acum Oana Zavoranu, se pare ca tinta denuntului la DNA ar fi chiar asociatul ei, insa pana acum ea nu a dat detalii despre motivul pentru care ar face aceasta reclamatie.

Citește mai multe AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.