Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Obezitate, droguri, depresii imaginare! Ați greșit publicitatea de interzis, parlamentarii mei/ Opinie

Pinterest
cazinou online pacanele

Parlamentarii din România ne-au arătat, încă o dată, că  le pasă tare, tare, de țară. După ce în toată pandemia sălile de jocuri de noroc au avut parte de condiții speciale, acum, publicitatea la jocuri de noroc a fost interzisă. Prea au ajuns românii să creadă că banii pică din cer. Pe bune, adică românii cu salariu minim de 3.000 de lei, bani din care trăiești  boierește, au ajuns să apeleze din ce în ce mai des la jocuri de noroc ca să își suplimenteze venitul? E absolut șocant! Eu credeam ca din 3.000 de lei pe lună te lăfăi! Dacă apăr jocurile de noroc? NU! Însă interzicerea publicității la jocuri de noroc e o glumă, în condițiile în care unul din cinci spații comerciale e sală de jocuri de noroc sau pariuri sportive. Sau cel puțin așa e la mine, în Timișoara! Acum, ca să evităm și pe viu publicitatea, am putea să umblăm legați la ochi!

Ideea nu e una deloc năstrușnică, fiindcă, simbolic, fix legați la ochi umblă și parlamentarii care nu vad alte câteva probleme extrem de grave în România. Nu știu dacă ați sesizat, dar procentul populației, chiar populație minoră care suferă sau, mă rog, se bucură, de obezitate e alarmant. Cu toate astea, nimeni nu se obosește să interzică publicitatea la produse care produc obezitate. Și nu vorbim deloc de un factor estetic, ci de cel medical. Sistemul medical al României e praf. Și nu pot să nu mă întreb unde vor fi tratați copiii care azi fac diabet la 14 ani, atunci când pe la 35 vor avea și cât un cancer sau un AVC. Sigur, știu și răspunsul. Se vor trata pe bani sau vor muri, căci sistemul actual de sănătate nu are bani pentru a trata bolnavii pregătiți cu ajutorul mâncării cancerigene care se vinde cu TV-ul.

Dincolo de sănătatea fizică, ma rog, legată de ea e și cea psihică. Acum, că suntem români și ne lipsește o doagă nu e musai un lucru rău. Atenție însă la vedetele din România care toate, la indigo, povestesc despre traumele lor din copilărie și îmbolnăvesc adolescenții cu ideea de depresie. Practic, în ziua de azi, dacă nu ai obezitate sau depresiei, nu ești la modă! Să devii mai bun înseamnă să tratezi de ceva scenă în care acum 30 de ani a urlat mama la tine si acum, din cauza asta, ești tu incompetent la muncă!  Iar cireașa de pe muntele de gunoi vine din nou prin recomandări medicale pe care Parlamentul a uitat să le interzică. Internetul e plin de reclame la psihedelice care te tratează de depresie. Da, tratamentele cu psihedelice sunt recomandate de doctori, în cantități limitate, când se știe bine că drogurile nu pot fi luate cu măsură! Spor la muncă, domnilor parlamentari!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.