Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oblak de la Atletico Madrid, după eşecul cu Chelsea: Nu este o mare lovitură, este doar fotbal

https://www.amazon.com/
portar

Portarul echipei Atletico Madrid, Jan Oblak, a declarat, marţi seară, că jucătorii madrileni pot reveni după eşecul cu Chelsea, din turul optimilor Ligii Campionilor, şi pot întoarce scorul la Londra, potrivit news.ro.

"Nu este o mare lovitură, este doar fotbal. Se întâmplă să câştigi, să pierzi, să faci egal...trebuie să ţinem capul sus. Mai avem meciuri importante în campionat înainte de retur, trebuie să ne pregătim, să fim mai buni, şi la retur să reuşim revenirea. Nu există altă alegere. Nu am făcut un meci rău, ci unul normal. Este greu, dar în situaţiile complicate adevăratele echipe se arată. Şi sunt sigur că noi suntem o echipă puternică", a declarat Oblak, după meci.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Atletico Madrid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Chelsea, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

A marcat Olivier Giroud, în minutul 71, cu o execuţie din foarfecă. Golul internaţionalului francez a fost validat cu VAR.

Partida a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în urma unei decizii a UEFA. Meciul nu s-a putut disputa la Madrid, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.