Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului: Cel puţin 17 civili au fost ucişi în raiduri aeriene în nord-vestul ţării

Free Syrian Army soldiers in Idlib

Cel puţin 17 civili, între care copii, au fost ucişi joi în bombardamente ale regimului sirian sau ale aliatul său rus vizând mai multe sectoare din nord-vestul Siriei, dominat de jihadişti, potrivit unui nou bilanţ furnizat de Observatorul sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP, potrivit AGERPRES.

Printre victime se află ''zece civili ucişi într-un raid rusesc la periferia de est a oraşului Idleb'', potrivit directorului OSDO, Rami Abdel Rahmane. Celelalte victime au fost înregistrate în alte zone din provincia Idleb sau în regiunea vecină Alep, în tiruri de artilerie sau atacuri aeriene ale regimului sirian sau ale aliatului său rus, a menţionat sursa citată.

Citește și: Se cutremură Europa! Laura Codruța Kovesi își intră în pâine: ‘Frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA’

Potrivit ONU, luptele din nord-vestul Siriei s-au soldat în ultimele două luni cu o jumătate de milion de strămutaţi, care s-au îndreptat majoritatea spre frontiera turcă. Această situaţie îngrijorează Turcia, unde mai mult de 3,6 milioane de sirieni şi-au găsit refugiul începând din 2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.