Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC - Fost fotbalist în Premier League, condamnat pentru masturbare în public

Neil Shipperley (45 de ani), fost fotbalist în Premier League, a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității de către tribunalul din Uxbridge pentru masturbare în public și tentativă de agresiune sexuală asupra a două persoane de sex feminin, informează Mediafax.

Potrivit Sky, incidentul a avut loc în Londra, la data de 17 septembrie, când Shipperley conducea și a decis să oprească mașina și să deschidă geamul în fața unei mame și a fiicei sale de 16 ani. Procurorul Shaan Sethi susține că femeia i-a mulțumit fostului fotbalist pentru că le-a lăsat să treacă, însă "ele au observat că își ținea penisul în mână și se uita direct la ele".

Victimile au plecat de lângă mașina sa, însă Shipperley "a început să le urmărească, de data aceasta masturbându-se. În timpul în care mama suna la Poliție, ele au văzut că bărbatul a parcat mașina între două autobuze de pe stradă, masturbându-se în timp ce le privea pe cele două".

Reacția lui Cozmin Gușă după ce Adrian Năstase l-a făcut praf la Realitatea Plus: 'Eu îl înțeleg, trebuia să se răcorească'

Femeia a susținut că se simte "dezgustată" de cele întâmplate, iar "scopul său a fost de a ne intimida, de a ne viola, de a ne șoca și speria". Mama a continuat spunând: "Fata mea de 17 ani a fost îngrozită, mă tot întreba ce s-ar fi întâmplat dacă era singură și eu nu eram cu ea".

La prima înfățișare de la tribunalul din Londra, fostul fotbalist și-a recunoscut vinovăția, prezentăndu-și scuzele și spunând că se simte "supărat, jenat, rușinat și că are remușcări". Avocatul lui Shipperley a susținut că acesta a avut mai multe probleme personale, care au inclus moartea tatălui său, dependența de jocurile de noroc și datorii semnificative.

Pe lângă condamnarea la 12 luni de muncă în folosul comunității, care include 20 de zile petrecute într-un program de reabilitare, Shipperley va plăti o sumă totală de 375 de lire sterline.

Neil Shipperley este un fost atacant englez, care a evoluat la echipe precum Chelsea, Watford, Southampton, Crystal Palace, Nottingham Forest, Barnsley sau Sheffield United. Cariera lui s-a încheiat în 2007.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.