Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC și GROAZĂ! O femeie a fost găsită MOARTĂ, în mașină, în stare avansată de putrefacție: Ce le-a spus polițiștilor soțul ei

O femeie de 48 de ani a fost găsită decedată duminică după-amiază, într-o maşină parcată pe o stradă din localitatea constănţeană Valu lui Traian, iar conform primelor informaţii victima ar fi decedată de aproximativ două zile. Poliţiştii au început cercetările pentru a afla cum a murit femeia.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină duminică după-amiază pe strada Viitorului din Valu lui Traian, acolo unde o femeie se afla într-o maşină parcată, iar aceasta părea decedată. Echipa de intervenţie a confirmat decesul femeii şi spune că este posibil ca decesul să se fi produs în urmă cu aproximativ două zile.

Citește și: Top 3 cele mai bogate familii regale din Europa. Surpriză! Pe ce loc se află Casa Regală din Marea Britanie

Maşina în care se afla femeia era încuiată. Cadavrul era în stare avansată de putrefacție. Potrivit martorilor aflați la fața locului, soțul femeii, care a fost chemat de anchetatori, spune că aceasta este cunoscută consumatoare de băuturi alcoolice, a mai avut antecedente fiind găsită și cu alte ocazii în auto, VW Golf, cu sticle de băuturi lângă ea.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii, care au început o anchetă în acest caz, scrie news.ro.

Citește și: De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.