Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în fotbalul mondial: un star de la Manchester United și al naționalei Braziliei, acuzat de agresiune de către fosta iubită

antony

Starul celor de la Manchester United și al naționalei Braziliei, Antony, a fost dat afară din lotul Braziliei, în urma unor acuzații de agresiune formulate de fosta lui iubită, informează Mediafax.

Federația braziliană de fotbal a anunțat că jucătorul de 23 de ani a fost retras din lot după din cauza acuzațiilor care „trebuie investigate". Publicația braziliană de știri UOL a publicat acuzațiile făcute luni de fosta parteneră a lui Antony.

Poliția din Sao Paulo și din Manchester investighează acuzațiile, pe care jucătorul le-a negat, potrivit BBC.

„Pot afirma cu calm că acuzațiile sunt false și că dovezile deja prezentate și celelalte dovezi care vor fi prezentate demonstrează că sunt nevinovat de acuzațiile aduse. Am încredere că investigațiile în curs de desfășurare ale poliției vor demonstra adevărul cu privire la nevinovăția mea", a declarat Antony pe rețelele de socializare.

Antony este acuzat că a atacat-o pe fosta sa iubită Gabriela Cavallin într-o cameră de hotel din Manchester pe 15 ianuarie. Ea susține că a fost lovită în cap și în piept, loviturile provocându-i leziuni la un implant mamar de silicon, ceea ce a dus la o intervenție chirurgicală.

Antony a fost înlocuit în lotul Braziliei de Gabriel Jesus, atacantul lui Arsenal, pentru următoarele meciuri de calificare la Cupa Mondială împotriva Boliviei și Peru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.