Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în lumea mondenă: Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu, e noua IUBITĂ a lui Ștefan Lungu, după divorțul de prezentatoarea de la Antena 1 / FOTO

Alexandra Dinu

Fosta soţie a lui Adrian Mutu a fost surprinsă alături de fostul soţ al unei vedete TV. Este vorba despre prima soţie a lui Mutu, Alexandra Dinu. Actriţa care a făcut furori în Italia alături de Pierce Brosnan sau Antonio Banderas a fost fotografiată alături de un bărbat cu probleme penale, anunţă click.ro.

UPDATE: Ștefan Lungu a transmis redacției că informațiile click nu sunt adevărate și că Alexandra Dinu este prietenă de familie de mulți ani.

Citeşte şi: Avertisment în privinţa copiilor din familiile sărace: La ce boli sunt expuşi

Zvonurile spun că Alexandra ar forma un cuplu cu Ştefan Lungu, fostul soţ al prezentatoarei de la Antena 1, Anca Rusu. Cei doi au fost fotografiaţi împreună. Lungu este fostul consilier în Ministerul Dezvoltării al Elenei Udrea. De altfel, Lungu şi Udrea sunt implicaţi şi într-un dosar penal celebru.

Citeşte şi: Ameninţări fără precedent ale lui Mihai Tudose: 'Înseamnă furt. Se va face PUŞCĂRIE'

Ştefan Lungu şi Alexandra Dinu au fost văzuți în capitală în mașina condusă de Ștefan. Prima oprire a fost la o biserică din zona Dorobanți, apoi la un cimitir din nordul Capitalei. S-au oprit ulterior la un restaurant din Herăstrau pentru a-și comanda o pizza și, în cele din urmă, au ajuns la apartamentul Alexandrei Dinu, conform sursei citate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.