Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în MAI: un polițist s-a SINUCIS pe litoral. Era împreună cu toată familia

spanzurat streang

Un turist în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ, a fost găsit spânzurat, joi seară, într-o cameră a unui hotel din staţiunea Jupiter, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Astăzi, în jurul orei 19.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din staţiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta a fost declarat decedat", a transmis IPJ.

Conform sursei citate, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au declarat că bărbatul a fost găsit de cadrele medicale sosite la faţa locului în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind zadarnice.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul, care de profesie ar fi fost poliţist, se afla împreună cu familia în vacanţă pe litoral.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.