Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în politică: A fost găsit ÎMPUȘCAT ÎN CAP! Era acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ, în America / FOTO

Un reprezentant republican în statul Kentucky, acuzat de comiterea unor violenţe sexuale asupra unei adolescente, a fost găsit mort, cu un glonţ în cap, o ”probabilă sinucidere” potrivit autorităţilor, scrie presa locală, relatează AFP.

Dan Johnson a dezminţit anterior, într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, informaţii de la un organism local de anchetă, Kentucky Center for Investigative Reporting, înfiinţat de postul public de radio din Kentucky.

Citește și: Un GREU al jurnalismului de investigație „eliberează” o adevărată BOMBĂ! O nouă fotografie cu CRIMINALA de la metrou! „Nu pot furniza alte informații”

”Acuzaţiile (...) sunt false. DUMNEZEU şi numai DUMNEZEU ştie adevărul”, a scris el, citat de Courier-Journal din Louisville.

Mesajul a fost retras ulterior, scrie news.ro.

Citește și: A ieșit la iveală! Oamenii au intervenit când Magdalena Șerban a împins prima fată! Cum s-a scuzat asasina – acuze dure la adresa tinerei

Însă el a atras atenţia autorităţilor, care l-au găsit pe Dan Johnson, cu un glonţ în cap, a declarat pentru presă medicul legist din comitatul Bullitt, David Bullings.

El a murit în urma unei ”probabile sinucideri”, a apreciat acesta.

Citește și: Primăria Capitalei REACȚIONEAZĂ! Ce spune referitor la crima de la Dristor

Reprezentantul era acuzat de o femeie că a agresat-o sexual la o petrecere de Revelion în 2012, pe când avea 17 ani.

Acest scandal are loc în mijlocul unei serii de dezvăluiri despre cazuri de hărţuire sexuală în Statele Unite, care afectează deopotrivă persoanlităţi din lumea spectacolului, presei, modei şi politicii.

Citește și: Un producător autohton a intrat în forță în supermarketuri! Ce le vinde unor nume grele, precum Carrefour, Auchan sau Profi

Mesaje de condoleanţe din partea clasei politice locale s-au multiplicat. Printre aceşti politicieni se află şi guvernatorul statului Matt Bevin şi senatorul Rand Paul.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.