Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în Premier League: Liverpool a fost învinsă de 'lanterna roșie' Swansea

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Echipa FC Liverpool a fost învinsă surprinzător în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Swansea City, ocupanta ultimului loc în campionatul de fotbal al Angliei, luni seara, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a din Premier League.

Galezii au marcat golul victoriei prin fundaşul Alfie Mawson, chiar înainte de pauză, luându-şi astfel revanşa după eşecul usturător suferit în faţa "cormoranilor", pe Anfield (0-5), luna trecută.

Înfrângerea lui Liverpool este şi mai surprinzătoare, în condiţiile în care elevii lui Juergen Klopp veneau după o evoluţie remarcabilă în faţa liderului Manchester City, căruia i-au produs prima înfrângere a sezonului, în urmă cu opt zile.

După acest eşec, primul după o serie de 18 partide disputate în toate competiţiile, FC Liverpool rămâne pe locul al patrulea în clasament, cu 47 puncte, urmând să ducă o luptă dură cu Tottenham, ocupanta poziţiei a cincea (45 puncte) pentru ultimul loc care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, anunță Agerpres.

Clasamentul din Premier League este dominat de Manchester City, cu 65 de puncte,urmată de Manchester United, 53 puncte, şi Chelsea Londra, 50 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.