Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în PSD: Aurelian Bădulescu și-a anunțat DEMISIA din funcția deținută, după poza publicată cu Klaus Iohannis

Facebook
Aurelian Badulescu

UPDATE

Liderii PSD care se vor reuni, în cursul săptămânii, în CPN, vor supune la vot ca Florin Manole să îi ia locul demisionarului Daniel Tudorache în fruntea PSD Sectorul 1, iar la PSD Sectorul 3 va fi propusă Carmen Mihălcescu.

Știrea inițială

Într-o postare pe Facebook, Aurelian Bădulescu făcea referire la iohannism – acea doctrină de distrugere a identităţii naţionale şi de renaştere a internaţionalismului marxist” şi a publicat o fotografie modificată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru a-l face să semene cu Hitler. PNL a cerut excluderea sa din partid, iar azi, luni seara, Bădulescu a anunțat că demisionează funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3.

”În mai puțin de un an de zile, Iohannis și Orban au distrus România. Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Nu au testat populația, nu au avut o comunicare onestă cu cetățenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin închiderea școlilor, și-au bătut joc de producătorii români prin închiderea piețelor, au distrus firmele românești și au tratat cu indiferență atât populația activă, cât și pensionarii. Au dus România în afara Europei prin haosul total provocat de măsurile ilogice și lipsite de orice fundamentare științifică.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că și eu am greșit. Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară. Și eu, la fel ca milioane de români, vedem cum acești oameni sacrifică o țară întreagă pentru funcțiile și privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe rețelele sociale. Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru.

Sub nicio formă, acțiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3.

Citește și: Vești pentru toți elevi din România! Când s-ar putea redeschide școlile

Rămân în continuare un social-democrat convins și voi lupta alături de toți colegii mei pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenței și cinismului PNL , să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine!”, e mesajul lui Bădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.