Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în televiziune: Dragoș Bucur a DEMISIONAT de la Pro TV

www.protv.ro

Artistul Dragoș Bucur este gata să renunțe la colaborarea cu Pro TV și cu emisiunea ”Visuri la cheie”. Conform informațiilor din piață, locul lui Dragoș Bucur ar putea fi luat de Dan Bordeianu.

Citește și: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE Reacţia Elenei Udrea după ce s-a zvonit că ar fi însărcinată

„Dragoş s-a simţit bine la emisiune, i-a plăcut formatul şi echipa cu care a lucrat! În plus, faptul că a reuşit să ajute atâţia oameni amărati, aflaţi în situaţii critice, l-a bucurat foarte mult de-a lungul filmărilor. Cu toate acestea, acum, el intentionează să se retragă din format, întrucât nu mai are timp pentru meseria lui, cea de actor. Este ceea ce vrea să facă, cinematografie şi teatru, iar televiziunea îi ocupă prea mult timp”, au dezvăluit apropiaţii actorului Dragoş Bucur, potrivit stirilekanald.ro.

Plecarea lui i-a pus pe jar pe şefii de la Pro Tv, care au fost nevoiţi să se gândească rapid la un înlocuitor. Se pare că cel care îi va lua locul este bunul lui prieten şi coleg, Dan Bordeianu.

„Cel mai probabil, prezentatorul care îi va lua locul lui Dragoş Bucur va fi Dan Bordeianu. El este obişnuit cu televiziunea, a mai fost moderator şi se descurcă de minune în acest rol. Deocamdată nu a bătut palma, dar negocierile sunt avansate”, au mai declarat surse apropiate de Dragoş Bucur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.