Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC în tenis: Ele sunt cele două jucătoare din Rusia suspendate pe viaţă pentru trucare de meciuri

Agenţia internaţională de integritate a tenisului (ITIA) a confirmat miercuri că jucătoarele ruse Sofia Dmitrieva şi Alija Merdeeva au fost excluse pe viaţă din tenis, ca urmare a implicării lor în cazuri de trucare a meciurilor, relatează EFE.

Ambele jucătoare, partenere în proba de dublu în partidele investigate, ''au primit o interdicţie permanentă de a juca sau de a asista la orice eveniment de tenis autorizat sau girat de autorităţile de conducere ale tenisului'', se arată în comunicatul ITIA, scrie agerpres.ro.

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

Merdeeva, 928 WTA la simplu, 644 WTA la dublu, a fost implicată în două incidente de trucare a partidelor, în timp ce Dmitrieva, 1.191 mondial la simplu şi 939 la dublu, a fost implicată în şase tentative de trucare de partide, fiind acuzată în plus că nu a cooperat în derularea investigaţiei. Cele două jucătoare au fost sancţionate pentru încălcarea Programului de anticorupţie al tenisului.

Agenţia internaţională de integritate a tenisului este o structură independentă înfiinţată de organismele de conducere ale disciplinei pentru a promova, a încuraja, a spori şi a proteja integritatea tenisului profesionist în toată lumea.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.