Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc în tenisul românesc: O jucătoare importantă se retrage din echipa pentru Billie Jean King Cup după ce s-a certat cu colegele

Totul Verde
teren tenis

Horia Tecău a anunțat ieri echipa pe care se va baza la întâlnirea cu Slovenia, din calificările pentru turneul final al competiţiei Billie Jean King Cup. Marea absentă din lot este Gabriela Ruse, care ar fi luat decizia de a se retrage din echipa de Billie Jean King Cup a României la doar 25 de ani. Motivul: conflict deschis cu colegele de vestiar, notează Eurosport.ro.

 

Horia Tecău și antrenorii Alina Tecșor Cercel și Daniel Dobre se vor baza pe Ana Bogdan (locul 57 în clasamentul WTA la simplu și 269 la dublu), Irina Maria Bara (locul 193 la simplu și 113 la dublu), Jaqueline Adina Cristian (locul 202 la simplu și 531 la dublu), Anca Alexia Todoni (locul 727 la simplu și 1169 la dublu) și Monica Niculescu (locul 40 la dublu). Dacă Irina Begu și Sorana Cîrstea s-au retras din echipa națională, se poate observa absența Gabrielei Ruse, ocupantă a locului 147 WTA.

 

Anuțul Gabrielei Ruse

Dacă ieri nu era clar de ce absentează Gabriela Ruse de la întâlnirea cu Slovenia, explicația jucătoarei nu a întârziat să apară. Gabriela a decis în mod surprinzător să se retragă de la echipa de Billie Jean King Cup a României la doar 25 de ani. Motivul: conflict deschis cu colegele de vestiar: "Eu mă retrag pentru că nu consider că locul meu este acolo, printre colegele mele de la Cupa Federației", a transmis Gabriela Ruse, pentru ProSport.

Gabriela Ruse, care a cincea jucătoare din România din clasamentul WTA în acest moment (după Halep, Begu, Bogdan și Cîrstea) nu a intrat în foarte multe detalii, dar a recunoscut că e vorba despre neînțelegerile cu colegele de echipă: "Deja este o tensiune între mine și colegele mele. Nu doresc, eu nu am fost niciodată pentru ceartă, nu am agreat niciodată scandalul. Eu le respect pe colegele mele și le doresc succes.

Au fost alte lucruri care pe mine m-au deranjat ! Nu e vorba de faptul că nu-mi face plăcere să joc pentru România, pentru Fed Cup și pentru echipa națională ! Este cea mai mare bucurie și mi-am dorit toată copilăria să ajung să îmi reprezint țara. Nu mă simt confortabil să joc", a mai transmis Gabriela Ruse pentru sursa citată.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.