Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoc înaintea meciului Serbia vs Camerun: portarul vedetă al camerunezilor a fost exclus din lot

airlinestravel.ro
Cupa Mondială de fotbal world cup

Andre Onana, portarul titular al naţionalei Camerunului, a fost exclus din lotul "Leilor neîmblânziţi" înaintea meciului cu Serbia, programat luni în cadrul Cupei Mondiale din Qatar, a anunţat o sursă din cadrul Federaţiei cameruneze de fotbal (Fecafoot), citată de AFP.

"Onana a fost lăsat în afara lotului, ne complicăm puţin viaţa", a explicat sursa respectivă, precizând că goalkeeper-ul echipei italiene Inter Milano a fost înlocuit cu Devis Epassy în formula de start, care joacă la Abha, în Arabia Saudită, informează Agerpres. 

Portarul Andre Onana a fost exclus din lot din motive disciplinare, a adăugat sursa, fără să precizeze motivul şi nici durata acestei excluderi.

Titular la Cupa Africii pe Naţiuni din ianuarie-februarie, la care Camerunul s-a clasat pe poziţia a treia, Onana (26 de ani, 34 de selecţii), a apăra poarta "Leilor neîmblânziţi" în meciul de debut la CM 2022, pierdut la limită în faţa Elveţiei (0-1).

La Inter Milano, antrenorul Simone Inzaghi i-a folosit la început alternativ pe Andre Onana şi Samir Handanovic, slovenul jucând în campionatul Italiei, iar camerunezul în Liga Campionilor, înainte ca portarul african să se impună ca titular, începând din luna octombrie, în cele două competiţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.