Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Casa Albă: A DEMISIONAT la doar 3 luni de la numirea în funcție

donald trump

Directorul de comunicare al Casei Albe, Mike Dubke, şi-a înaintat demisia după numai trei luni de la numirea în funcţie de către preşedintele Donald Trump, informează marţi BBC News şi Reuters.

Mike Dubke, un strateg republican cu experienţă, dar care nu făcuse parte din echipa de campanie şi nu era văzut ca un loialist, fusese angajat în luna martie cu misiunea de a reorganiza strategia mediatică a Casei Albe, scrie agerpres.ro.

Citește și: STUDIU 40% dintre cei care navighează pe internet nu utilizează mijloace de apărare împotriva virusurilor

Conform surselor citate, secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, îşi va păstra poziţia, însă va susţine mai puţine briefinguri de presă.

Aceste modificări survin pe fondul informaţiilor despre dezordinea care domneşte în rândul echipei de comunicare de la Casa Albă.

Citește și: Biblia în versuri, o lucrare unică în țară, va putea ajunge la românii de pretutindeni

Potrivit Axios News, site-ul de ştiri politice care a scris pentru prima dată despre subiect, Mike Dubke şi-a prezentat demisia pe 18 mai şi pleacă în termeni amiabili.

Consiliera lui Trump, Kellyanne Conway, a declarat, la Fox News, că Dubke a fost de acord să rămână în funcţie până la revenirea preşedintelui din turneul întreprins săptămâna trecută în Orientul Mijlociu şi Europa.

Citește și: China a lansat prima sa navă spațială de marfă

Dubke "şi-a exprimat dorinţa de a părăsi Casa Albă şi a spus explicit că va rămâne pe parcursul călătoriei internaţionale a preşedintelui', a afirmat Conway.

Se pare că Trump este nemulţumit de mesajele transmise public de Casa Albă în contextul anchetelor lansate de Congres şi de FBI cu privire la presupuse relaţii între echipa sa de campanie şi Kremlin.

Citește și: Doi s’ un sfert, sexy-filaj extern!?Doi s’ un sfert, sexy-filaj extern!?

El a lansat recent ideea de a se renunţa complet la briefingurile de presă zilnice şi de a susţine el însuşi unul la fiecare două săptămâni.

Potrivit Axios News, preşedintele intenţionează să urmeze planul respectiv şi să preia direct mai multe întrebări din media.

Citește și: SURPRIZĂĂĂ. A fost găsită locația în care se ascund banii sifonați din România

Administraţia prezidenţială nu a numit deocamdată un succesor al lui Dubke, dar luni a fost văzut părăsind Casa Albă Corey Lewandowski, fost manager de campanie al lui Trump, demis în iunie 2016 pe fondul unei presupuse lupte de putere cu Jared Kushner, ginerele actualului preşedinte.

Potrivit unor relatări, combativul Lewandowski s-ar putea alătura în curând administraţiei Trump pentru a conduce o 'cameră de război' la Casa Albă, care să combată materialele tot mai numeroase care îl leagă pe preşedinte de Rusia.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.