Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la handbal: CSM București, cu mega-vedetele de milioane de euro, a fost SPULBERATĂ, acasă, din nou, de SCM Râmnicu Vâlcea

Cristina Neagu

Campioana CSM Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu 19-22 (9-13), de SCM Râmnicu Vâlcea, în etapa a V-a a ligii naţionale feminine de handbal. Cu mega-vedetele care au salarii ce bat spre două milioane de euro anual, CSM a fost umilită de vâlcence.

Pe fondul unor intervenții miraculoase ale Iuliei Dumanska și ale aruncărilor imparabile lansate de Irina Glibko din inter stânga, Vâlcea s-a desprins la 9-4. Revenirea bucureștencelor a fost îngreunată de revelația Diana Ciucă. Portărița de doar 18 ani, numită de Federația Internațională pe lista marilor talente ale handbalului mondial, a apărat nu mai puțin de 5 lovituri de la 7 metri, două în fața Cristinei Neagu, scrie gsp.ro.

Citește și: Florin Călinescu șterge pe jos cu Liviu Dragnea: Ești praf. Noroi. Adică. nămol .

Marcatoarele meciului: Radicevic 6, Kurtovic 3, Lazovic 2, Bazaliu 2, Neagu 2, Omoregie 1, Mehmedovic 1, Cvijic 1, Manea 1, / Glibko 9, Vasileuskaya 2, Băcăoanu 2, Petrovic 2, Florică 2, Popa 1, Lopez 1, Gavrilă 1, Da Silva 1, Fraga 1

CSM s-a apropiat la două lungimi în ultimele 10 minute, dar elanul le-a fost tăiat de aceeași Irina Glibko, cea mai bună jucătoare a partidei. Ultimele atacuri ale campioanelor au fost haotice, cu aruncări forțate, de la mare distanță.

Jucătoarele din Râmnicu Vâlcea au obţinut a doua victorie împotriva campioanelor, în acest sezon, după ce s-au impus, la 30 august, în Supercupa României, cu 33-31, după prelungiri.

Citește și: Lovitură imensă pentru Pro TV! Cu ce show a fost răpus de Antena 1

SCM Râmnicu Vâlcea este noul lider în clasament, cu 15 puncte, fiind singura formaţie cu maximum de puncte. CSM Bucureşti a coborât pe locul al treilea, cu 12 puncte, iar pe locul 2 se află Măgura Cisnădie, cu 13 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.