Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC la Hollywood: CNN spune că Morgan Freeman poate ajunge la ÎNCHISOARE, după ce 8 vedete, printre care și jurnaliste, l-au acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ

http://www.thedailybeast.com
Morgan Freeman

Actorul Morgan Freeman a fost acuzat de hărţuire sexuală şi comportament indecent de opt femei, potrivit CNN.

Şaisprezece persoane au vorbit cu postul de televiziune, care a făcut investigaţia, iar opt dintre ele susţin că au fost victime ale comportamentului său nepotrivit. Celelalte opt sunt martori.

Citește și: Sumă impresionantă câștigată de Vladimir Drăghia la Exatlon! Ce va face actorul cu banii

Între cazurile expuse se numără cel al unei asistente de producţie care susţine că în vara lui 2015, pe când lucra cu Freeman la comedia „Going In Style”, a fost hărţuită în mod constant - el a atins-o fără permisiune, şi-a pus mâna pe spatele ei, i-a masat ceafa şi a făcut comentarii despre hainele şi silueta femeii.

Într-un alt caz, Freeman „tot încerca să îmi ridice fusta şi mă întreba dacă port lenjerie intimă”.

Citește și: Guvernul a pus pecetea! A fost stabilit modul în care vor primi sporuri acești bugetari

Un membru al echipei de producţie a filmului „Now You See Me” (2012) a declarat pentru CNN că Freeman „făcea comentarii despre corpurile noastre”.

Actorul încă nu a făcut comentarii legat de aceste acuzaţii, scrie news.ro.

Citește și: McDonald’s, în corzi! Concurența mută în forță și deschide zeci de unități

Morgan Freeman este actor şi producător de film, născut pe 1 iunie 1937, în Memphis, Stele Unite ale Americii. A jucat în peste 100 de producţii cinematografice şi de televiziune, între care „Şoferul doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy” (1989), „Închisoarea îngerilor/ The Shawshank Redemption” (1994), „Se7en” (1995) şi „O fată de milioane/ Million Dollar Baby” (2004). Pentru acesta din urmă a primit şi premiul Oscar la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar”. A primit alte patru nominalizări la premiile Academiei de film americane şi, în 2012, premiul Cecil B. DeMille, la gala Globurilor de Aur.

Pentru rolul din „Şoferul doamnei Daisy”, Morgan Freeman a primit trofeul Ursul de Aur, la Festivalul de Film de la Berlin, şi un Glob de Aur.

Citește și: Dăncilă anunță că au intrat sute de milioane de euro în conturile României! Cărui ministru i se datorează acest lucru

În ultimii ani, Morgan Freeman a jucat, între altele, în peliculele din trilogia „Batman” regizată de Christopher Nolan şi în filmul „Neînfrânt/ Invictus” (2009), de Clint Eastwood. În 2018, el a fost recompensat pentru întreaga carieră la gala premiilor Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild / SAG).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.