Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘOC O celebră cântăreață, iubita unui fotbalist de la Barcelona, va fi judecată pentru evaziune fiscală

www.hepta.ro
Shakira Pique

Un judecător spaniol a decis că există "suficiente dovezi" pentru a o aduce în faţa instanţei pe diva columbiană Shakira, sub acuzaţia de evaziune fiscală, transmite Reuters care citează un document publicat joi de instanţă, anunță Agerpres.

Judecătorul Marco Jesus Juberias a finalizat o investigaţie preliminară cu privire la acuzaţiile formulate de procurori, conform cărora Shakira nu a plătit impozit pe venitul obţinut în perioada 2012 - 2014, iar prejudiciul se ridică la suma de 14,5 milioane de euro.

"Documentele (...) anexate pentru proces reprezintă dovezi suficiente pentru a continua procedurile" de aducere a cântăreţei în faţa justiţiei, conform deciziei judecătorului Juberias.

Dacă procurorii spanioli susţin că Shakira locuia în regiunea Catalonia în perioada în care s-ar fi produs acest prejudiciu, avocaţii vedetei susţin că aceasta a locuit în Spania abia din anul 2015 şi că şi-a plătit toate obligaţiile sub formă de taxe şi impozite.

Avocaţii vedetei au mai precizat că această decizie a instanţei reprezintă "un prim pas firesc" şi că "rămân încrezători şi complet cooperanţi cu instanţa, dar nu vor mai face alte comentarii".

Shakira, 44 de ani, are o relaţie cu apărătorul echipei FC Barcelona, Gerard Pique din 2011. Cei doi au împreună doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.