Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șocant! Bărbat din Florida, de 85 de ani, arestat după ce a vrut să cumpere o fetiță cu 100.000 de dolari / Foto

twitter.com
politie sua

Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a vrut să cumpere o fetiță de 8 ani de la mama ei pentru suma de 100.000 de dolari, dintr-un magazin alimentar, potrivit poliției.

Hellmuth Kolb, în vârstă de 85 de ani, a abordat săptămâna trecută mama copilului la un magazin din Port Orange și a făcut propunerea, potrivit Departamentului de Poliție din Port Orange, informează New York Post, potrivit b1tv.ro.

Lauren Benning, mama copilului, a povestit că îl considera doar un bătrân singuratic când s-a apropiat de ea și de fiica ei.

„Tocmai a venit și a început să facă comentarii despre cât de drăguță era, despre cum el nu putea niciodată să aibă copii și își dorea copii”, a declarat femeia.

„S-a apropiat de mine în parcare. De fapt, m-a urmărit în parcare și mi-a spus «Hei, vreau să fac o înțelegere cu tine. Aș dori să o cumpăr cu 100.000 de dolari» Am fost complet șocată”, a mai declarat mama copilului.

Bărbatul a mai încercat să cumpere un alt copil în Walmart în anul 2018 și era eliberat condiționat, fără a avea dreptul de a se apropia de copii, potrivit WESH-TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.